Επεξήγηση Σελίδας Αποτελεσμάτων

Πως μπορείς να ερμηνεύσεις τη σελίδα αποτελεσμάτων της InBody

Περιηγήσου σε διάφορα σημεία της Σελίδας Αποτελεσμάτων InBody και βρές μια σύντομη περιγραφή του τί σημαίνει κάθε αποτέλεσμα σύστασης σώματος. Οι ακόλουθες ερμηνείες εμφανίζονται στην σελίδα αποτελεσμάτων σύστασης σώματος του InBody 770, αλλά εφαρμόζονται σε όλες τις σελίδες αποτελεσμάτων.

Θα θέλατε να γνωρίζετε πως να αξιοποιήσετε όλες τις δυνατότητες του S10; Κατεβάστε τον οδηγό.

Η Ανάλυση Σύστασης Σώματος δείχνει το βάρος των Συνολικών Σωματικών Υγρών (Ενδοκυττάρια υγρά (ICW) και εξωκυττάρια υγρά (ECW), πρωτεΐνη, μέταλλα, και λιπώδη μάζα σώματος. Το σωματικό βάρος είναι το σύνολο των τεσσάρων αυτών συστατικών.
Η Ανάλυση Μυών-Λίπους χρησιμοποιεί γραφήματα για τη σύγκριση μεταξύ βάρους, σκελετικής μυϊκής μάζας και λιπώδης μάζας σώματος. Τα μήκη των γραφημάτων δείχνουν τη σχέση μεταξύ τωρινού βάρους ως προς την μέση τιμή για αυτό το συγκεκριμένο τμήμα, βάση του ύψους του εξεταζόμενου.
Obesity Analysis δείχνει συγχρόνως τον ΔΜΣ και το ποσοστό λίπους. Το ποσοστό λίπους είναι μια πιο ακριβής ερμηνεία της υγείας σου καθώς συγκρίνει τα επίπεδα λίπους με το βάρος. Αν και ξεπερασμένος, ο ΔΜΣ συμπεριλαμβάνεται στην σελίδα αποτελεσμάτων InBody λόγω της συχνής χρήσης του σε επιστημονικές έρευνες.
Η Ανάλυση Τμηματικής Άλιπης είναι αποτελεσματικός και ενημερωτικός τρόπος αξιολόγησης της κατανομής της άλιπης μάζας στα πέντε τμημάτα του σώματος. Αυτό βοηθά του επαγγελματίες να παρακολουθούν τις αλλαγές και να κάνουν τις απαραίτητες προσαρμογές.
Τα συνολικά σωματικά υγρά αποτελούνται απο τα ενδοκυττάρια υγρά (ICW) και τα εξοκυττάρια υγρά (ECW). Η αναλογία ECW/TBW ενός υγιούς ατόμου κυμαίνεται μεταξύ 0.360-0.390. Η ανάλυση ECW/TBW μπορεί να εντοπίσει ασυνήθιστες μεταβολές του καταμερισμού των υγρών ή αλλαγές της αναλογίας ECW/ICW.
Αφού γίνει η μέτρηση InBody, τα αποτελέσματα αποθηκεύονται στη συσκευή για να μπορούμε να τα ανακαλέσουμε με το ID, στην αρχή ενός νέου τέστ. Το συγκριτικό γράφημα δείχνει άμεσα τις αλλαγές στη σύσταση σώματος του εξεταζόμενου και επιτρέπει άμεσες προσαρμογές στο πρόγραμμα άσκησης και διατροφής.
Το σπλαχνικό λίπος είναι το λίπος που περιβάλλει τα όργανα. Η InBody προτείνει τη διατήρηση του Επίπεδου Σπλαχνικού Λίπους κάτω των 10 μονάδων ή τον Όγκο Σπλαχνικού Λίπους κάτω των 100 cm2. Υψηλές τιμές σπλαχνικού λίπους σχετίζονται άμεσα με ανάπτυξη ασθενειών όπως διαβήτης, εγκεφαλικό και άνοια.
Ο έλεγχος βάρους παρέχει στον εξεταζόμενο έναν οδηγό ώστε να μπορεί να προσαρμόσει τη δίαιτα και την άσκηση, για την επίτευξη ενός πιο υγιούς ποσοστού λίπους. Αυτά τα δεδομένα είναι χρήσιμα στην παρακολούθηση της υγείας των πελατών και βοηθάει στη αύξηση της εμπιστοσύνης μεταξύ των επαγγελματιών υγείας και των πελατών τους.
Η Τμηματική Ανάλυση Λίπους είναι παράγωγο της Ανάλυσης Τμηματικής Άλιπης και παρουσιάζεται με παρόμοιο τρόπο. Αυτό το τμήμα της σελίδας αποτελεσμάτων παρέχει το βάρος του λίπους σε κάθε τμήμα και το ποσοστό σε σχέση με το ιδανικό.
Ο Βασικός Ρυθμός Μεταβολισμού (BMR) είναι η ποσότητα θερμίδων που χρειάζεται ένα άτομο για να διατηρήσει τη λειτουργία του σώματος σε καταστολή. Ένα άτομο με περισσότερη άλιπη μάζα σώματος θα έχει υψηλότερο BMR απ’ ότι ένα άτομο με χαμηλότερη άλιπη μάζα σώματος.
Η γωνία φάσης είναι ένας δείκτης της κυτταρικής ακεραιότητας και των ενδοκυττάριων υγρών. Οι συσκευές InBody παρέχουν την συνολική γωνία φάσης σώματος και την τμηματική γωνία φάσης στα 50kHz. Υψηλότερες γωνίες φάσης υποδεικνύουν μεγαλύτερη κυτταρική ακεραιότητα.
Η InBody παρέχει τιμές τμηματικής εμπέδησης σε ποικίλες συχνότητες για να εξασφαλίσει μία ακριβή ανάλυση του σώματος.

Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις για να ερμηνεύσεις τα Αποτελέσματα InBody και να αρχίσεις να παρέχεις στους πελάτες σου τις πληροφορίες που χρειάζονται ώστε να βελτιώσουν την υγεία και ευεξία τους.

Η Σελίδα αποτελεσμάτων InBody, αν αξιοποιηθεί σωστά, μπορεί να γίνει απο τα πιο δυνατά εργαλεία στην διάθεσή σου για να καθοδηγείς, να προπονείς, και να φροντίζεις τους πελάτες σου με μοναδικό τρόπο. Παρόλα αυτά, για να εκμεταλευτείς τις δυνατότητες της Σελίδας Αποτελεσμάτων InBody, πρέπει να εξοικειωθείς με τον τρόπο που αναφέρονται οι πληροφορίες.

Μαζί με την Σελίδα Αποτελεσμάτων InBody υπάρχουν απόλυτα απαραίτητες πληροφορίες υγείας και fitness, για οποιονδήποτε ασχολείται με την υγεία και την ευεξία των πελατών του. Αυτές οι πληροφορίες θα βελτιώσουν την επαγγελματική σας εικόνα στο μέγιστο βαθμό.

Θα μάθετε τι σημαίνουν οι διάφοροι όροι στην Σελίδα Αποτελεσμάτων και γιατί είναι σημαντικοί στη δουλεία σας. Θα μάθετε τις στρατηγικές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αξιοποιήσετε τα μοναδικά δεδομένα που σας παρέχονται, προς όφελος της επιχείρησης και των πελατών σας.

Αν έχεις οποιαδήποτε απορρία/ερώτηση, μπορείς να επισκευτείς την σελίδα επικοινωνίας μας και ένας ειδικός της InBody θα χαρεί να βοηθήσει για οποιαδήποτε πληροφορία.

*Η παροχή πληροφόρησης είναι πρός χρήση και σκοπό μόνο εκπαιδευτικό και δεν αποτελεί ιατρική συμβουλή. Μόνο πιστοποιημένοι ιατροί & επαγγελματίες υγείας μπορούν να κάνουν διάγνωση σε ασθενείς και να παρέχουν συμβουλές.

Κεφάλαιο 1: Ανάλυση Σύστασης Σώματος και Σωματικά Υγρά

Ανάλυση Σύστασης Σώματος

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΣ:
 • Πως να κατανοήσεις την ανάλυση της σύστασης σώματος.
 • Πώς να αποφασίσεις αν υπάρχει πραγματική αύξηση του μυ.
 • Πως να αναγνωρίσεις πρήξιμο στο σώμα.

Στο επάνω μέρος του φύλλου αποτελεσμάτων βρίσκεται η βασική ανάλυση σύνθεσης σώματος του πελάτη σας..

Α Ανάλογα το μοντέλο InBody που χρησιμοποιείς, η ανάλυση ίσως έχει διαφορετική όψη, αλλά όλα τα μοντέλα ξεκινούν με την μικρότερη τιμή στα αριστερά και σταδιακά μπαίνουν σε μεγαλύτερες κατηγορίες, έως ότου φτάσουν στο συνολικό σωματικό βάρος στα δεξιά.

Σε αυτό το παράδειγμα, της Σελίδας Αποτελεσμάτων του InBody 770 μπρορείς να δείς πώς το βάρος χωρίζεταιι σε Άλιπη Μάζα, Μαλακή Άλιπη Μάζα και Συνολικά Σωματικά Υγρά, τα οποία χωρίζονταί σε ακόμα μικρότερα κομμάτια: τα Συνολικά Σωματικά Υγρά, την Πρωτεΐνη, τα Μέταλλα, και την Λιπώδη Μάζα Σώματος.

Ξεκινώντας από πάνω, έχεις τα Συνολικά Σωματικά Υγρά και την ΠρωτεΐνηΤα Συνολικά Σωματικά Υγρά μπορούν να χωριστούν σε Ενδοκυττάρια Υγρά και Εξοκυττάρια Υγρά. Τα Ενδοκυττάρια Υγρά είναι η ποσότητα σωματικών υγρών μέσα στα κύτταρα του σώματος. Τα Εξωκυττάρια Υγρά είναι τα υγρά που βρίσκονται έξω απο τα κύτταρα.

Αναλύοντας

Και τα δύο τμήματα είναι χρήσιμα για διαφορετικούς λόγους, αλλά ο έλεγχος των Εξωκυττάριων Υγρών ειδικότερα έχει ιδιαίτερη σημασία για τους επαγγελματίες υγείας.
Η αύξηση του ECW, αλλά όχι του ICW, μπορεί να καταδεικνύει την παρουσία εσωτερικού πρηξίματος και/ή φλεγμονής.
Επειδή ο μυς αποτελείται κυρίως απο πρωτεΐνη, αν παρατηρήθει αύξηση πρωτεΐνης του πελάτη, είναι πολύ πιθανό να υπάρχει πραγματική αύξηση του μυ.

Πιο κάτω απο τα Συνολικά Σωματικά Υγρά και την Πρωτεΐνη, μπορείς να βρείς τα Μέταλλα. Αν και αυτό το σημείο της Σελίδας Αποτελεσμάτων συχνά δεν αξιοποιείται σωστά, μπορεί να αποκαλύψει κάποιες πολύ σημαντικές πληροφορίες. Τα Μέταλλα αναφέρονται στην συνολική ποσότητα ανόργανων μετάλλων τα οποία διασπώνται σε οστά και σωματικά υγρά τα οποία αντιπροσωπεύουν τα οστεώδη και τα μή-οστεώδη μέταλλα αντίστοιχα.

Αναλύοντας

Τα Μέταλλα αποτελούν περίπου μόνο το 5-6% του σωματικού βάρους και δεν είναι πηγή ενέργειας αλλά είναι σημαντικές θρεπτικές ουσίες για τη διατήρηση της ζωής και της υγείας. Τα περισσότερα από τα μέταλλα αποτελούν τα οστά και τα δόντια, εκτός απο μια μικρή ποσότητα ιοντικών συστατικών που βρίσκονται διαλυμένα στα σωματικά υγρά.

Κάτω από τα μέταλλα, είναι η Σωματική Λιπώδης Μάζα. Αυτό συμπεριλαμβάνει όλο το λίπος του ατόμου, συμπεριλαμβανομένων του επιφανειακού (υποδόριου) και το εσωτερικού (σπλαχνικό) λίπους.

Προσθέτοντας τα Συνολικά Σωματικά Υγρά , την Πρωτεΐνή και τα Μέταλλα, βρίσκεις την Άλιπη Μάζα (FFM), η οποία εμφανίζεται στην δεύτερη κολόνα απο τα δεξιά. Η FFM είναι το βάρος όλων εκτός του λίπους. Αυτό περιλαμβάνει μύες, υγρά, όργανα – ότι δεν είναι λίπος.

Τις περισσότερες φορές, η αύξηση του FFM αντικτοπτρίζει την αύξηση στον μυ (που επίσης μπορείς να δείς σαν αύξηση της Πρωτεΐνης), και θεωρείται θετική βελτίωση της σύστασης του σώματος.Παρόλα αυτά, άνθρωποι που δεν διατηρούν φυσιολογικές τις αναλογίες των σωματικών υγρών, ίσως έχουν αύξηση της FFM λόγω πρηξίματος απο συγκεκριμένες συνθήκες υγείας.

ΑΝΑΛΥΣΗ ECW/TBW

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΣ:
 • Πως να κατανοήσεις την ανάλυση της σύστασης σώματος.
 • Πώς να αποφασίσεις αν υπάρχει πραγματική αύξηση του μυ.
 • Πως να αναγνωρίσεις πρήξιμο στο σώμα.

Η Ανάλυση Αναλογίας ECW συγκρίνει την αναλογία του ECW με το TBW. Οι περισσότεροι υγειείς άνθρωποι θα έχουν μία μέση αναλογία γύρω στα 0.380, με το αποδεκτό εύρος να είναι μεταξύ 0.360 – 0.390. Οτιδήποτε πάνω απο 0.390 ίσως μαρτυρά/δείχνει πρήξιμο ή περίσσιο ECW.

Θα παρατηρήσεις μικρές διακυμάνσεις στην αναλογία ECW του πελάτη – αυτό είναι φυσιολογικό. Αυτό το αποτέλεσμα χρησιμοποιείται κυρίως για να βοηθήσει στη προετοιμασία ένος άλλου τμήματος – στην Τμηματική Ανάλυση Άλιπης

Αναλύοντας

Αυτό το γράφημα σε διευκολύνει να κατανοήσεις άμεσα αν ο πελάτης έχει κάποιο είδος πρηξίματος στο σώμα του, ή σε συγκεκριμένη περιοχή (όπως στην περίπτωση τραυματισμού) ή σε ολόκληρο το σώμα (συχνά έχει παρατηρηθεί σε παχύσαρκα άτομα).
Μπορείς επίσης να το χρησιμοποιήσεις ως μέσω ανάλυσης της FFM. Υψηλή FFM και υψηλή αναλογία ECW συνήθως υποδεικνύει την παρουσία περίσσειων σωματικών υγρών – όχι μόνο μυ.

Κεφάλαιο 2: Muscle, Fat, & Obesity Risk

Muscle-Fat Analysis

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ, ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ:
 • Πώς να αναγνωρίζεις γρήγορα κοινές συστάσεις σώματος
 • Πώς να καταλάβεις αν κάποιος είναι υπό, άνω ή στα φυσιολογικά όρια βάρους, μυ και λίπους.

For many people, this section of the Result Sheet is one of their favorite sections.

Γιατί; Επειδή σου επιτρέπει να κατηγοριοποιήσεις διαφορετικούς σωματότυπους πιο/πολύ εύκολα. Αυτό το κομμάτι σε διευκολύνει στο να δώσεις στους πελάτες μια καλή, γενική ιδέα σχετικά με την προσωρινή γενική σύσταση σώματος και τι αλλαγές χρειάζεται να κάνουν.

Πως να διαβάσεις τα νούμερα στην κορυφή.

Το σημάδι 100%, καθώς και όλα τα σημάδια των ποσοστών, βασίζονται στο τί θεωρείται φυσιολογικό για ένα άτομο συγκεκριμένου ύψους και φύλου που δίνουν όταν μετριούντε. Σου επιτρέπει να συγκρίνεις τον πελάτη σου με άλλους με το ίδιο ύψος και φύλο.

Καθώς το υγειές εύρος ποικίλει όπως φαίνεται παρακάτω, το 100% δείχνει το μέσο όρο για κάθε ατόμου με το ίδιο ύψος και φύλο. Άρα, αν η μπάρα του ύψους έχει επεκταθεί στο 130%, αυτό θα σήμαινε ότι το άτομο που μετράς είναι κατα 30% πάνω απο τον μέσο όρο..

Παρομοίως, αν η μπάρα ύψους του πελάτη επεκταθεί στο 70%, αυτό θα σήμαινε ότι ο πελάτης έχει 30% λιγότερη μάζααπο ότι θεωρείται φυσιολογικό για το ύψος.

Αναλύοντας

Αυτό το γράφημα σε αφήνει να δείξεις στον πελάτη σου πως συγκρίνεταο η σύσταση σώματός του έναντι ανθρώπων με το ίδιο ύψος και φύλο.

Η Ανάλυση Μυων – Λίπους έχει τρία συστατικά:

ΒΑΡΟΣ
Συνολικό Σωματικό Βάρος

ΣΚΕΛΕΤΙΚΗ ΜΥΙΚΗ ΜΑΖΑ (SMM)
Το συνολικό βάρος του σκελετικού μυ του πελάτη. Σκελετικοί Μύες είναι οι μυες που μπορούν να αναπτυχθούν μέσω της άσκησης. Σε αντίθεση με την FFM, που συμπεριλαμβάνει οτιδήποτε δεν είναι σωματικό λίπος, μπορείς να δείς μια αύξηση στην SMM σαν πραγματική αύξηση μυ.

ΛΙΠΩΔΗΣ ΜΑΖΑ ΣΩΜΑΤΟΣ
Αυτό δείχνει πόσο λιπώδες βάρος έχει ο πελάτης, και συμπεριλαμβάνει ταυτοχρόνως και το υποδόριο αλλά και το σπλαχνικό λίπος.

Η ανάλυση Μυών-Λίπους μας δείχνει επίσης την ιδανική ισορροπία της SSM /FM σε σχέση με το βάρος.

Αναλύοντας

Το γράφημα Ανάλυσης Μυών – Λίπους επιτρέπει να καταλάβουμε τη συνολική σύσταση σώματος του πελάτη με μια γρήγορη ματιά. Κοιτάζοντας τα μήκη κάθε μπάρας και το πως συγκρίνονται η μια με την άλλη, μπορείς να έχεις μια βαθύτερη κατανόηση του πως να βοηθήσεις τον πελάτη να πετύχει τους στόχους του.

 

Οι βασικοί τύποι σώματος: “C-Shape”

Οι τρείς τιμές που αντιπροσωπεύουν την Ανάλυση Μυών – Λίπους είναι τοποθετημένες με τέτοιο τρόπο ώστε να απλουστεύουν και να διευκολύνουν τη γενική παρατήρηση της σύστασης σώματος του πελάτη.

Αυτό το πετυχένεις σχηματίζοντας ένα απο τα τρία “shapes”, συνδέοντας τις άκρες των γραφιμάτων του βάρους, της SMM και της Λιπώδους Μάζας Σώματος.

A C-shaped individual has a shorter bar length for SMM than for weight and Body Fat Mass. Although this is characteristic of someone who is overweight or obese, you may see this shape in someone who is normal or underweight, too.

Αναλύοντας

Θα ήθελες να συμβουλεψεις έναν πελάτη με γράφημα Ανάλυση Μυών – Λίπους που να μοιάζει έτσι, να μειώσει την Σωματική Λιπώδη Μάζα (το οποίο θα χαμήλωνε επίσης το βάρος του) ενώ θα βελτίωνες την Σκελετική του Μυική Μάζα. Ο στόχος είναι να βοηθήσεις αυτό το άτομο να βελτιωθεί σε I-Shape, και τελικώς σε D-Shape.

 

Οι βασικοί τύποι σώματος: “I-Shape”

Ένα άτομο με I-Shape έχει μια “ισορροπημένη” σύσταση σώματος, εννοώντας ότι οι μπάρες του Βάρους, της Σκελετικής Μυϊκής Μάζας και της Λιπώδους Μάζας Σώματος δημιουργούν περίπου μια ευθεία γραμμή.Αν και οι άνθρωποι με τέτοια σύσταση σώματος έχουν συχνά υγιές βάρος ή ποσοστό λίπους, μπορεί να υπάρχουν προβλήματα υγείας αν έχουν παρα πολύ σωματικό λίπος.

Αν και οι άνθρωποι με τέτοια σύσταση σώματος έχουν συχνά υγειές βάρος ή ποσοστό λίπους, ακόμα μπορεί να υπάρχουν προβλήματα υγείας αν έχουν παρα πολύ σωματικό λίπος.

Αναλύοντας

Αν δουλεύεις με πελάτη που έχει I-Shape σύσταση σώματος, θα πρέπει να μάθεις απο αυτόν ποιοί είναι γενικά οι στόχοι υγείας του πριν κάνεις κάποιες προτάσεις.
Τυπικά, οι άνθρωποι που έχουν I-Shape δεν έχουν μια σύσταση σώματος που να θέτει σε κίνδυνο την υγεία τους, οπότε και είναι σε θέση να συγκεντρωθούν στην ανάπτυξη της μυϊκής μάζας, και της απώλειας λίπους ώστε να βελτιώσουν την γενική τους εικόνα.

 

Οι βασικοί τύποι σώματος: “D-Shape”

Ένα D-Shaped άτομο έχει πιο μακρυά την μπάρα της SMM απο ότι τις μπάρες του βάρους και του σωματικού λίπους. Αυτό είναι ενδεικτικό ενός “αθλητικού” τύπο σώματος και θεωρείται το ιδανικό shape σύστασης σώματος.

Αν δουλεύεις με πελάτη που έχει αυτόν τον τύπο σύστασης σώματος, είναι πολύ πιθανό να έχουν ήδη θέσει συγκεκριμένους στόχους στο μυαλό τους, και η δουλειά σου είναι να τους βοηθίσεις να τους φτάσουν.

Αναλύοντας

Σε περίπτωση που ο πελάτης σας επιθυμεί να αυξήσει τον μυϊκή του δύναμη ή τον όγκο καλό θα ήταν να ελέγχετε την SMM σε σχέση με το λίπος για να βεβαιωθείτε πως ο μυίκός ιστός αυξάνεται χωρίς σημαντική άνοδο και του λίπώδους ιστού. Άλλοι μπορεί να θέλουν πρώτα μείωση του λίπους. Σε αυτή την περίπτωση ο στόχος είναι η όσο το δυνατόν μικρότερη απώλεια μυϊκού ιστού και σε ιδανική περίπτωση η διατήρησή του.
Others may want to work on their leanness and lose body fat. For a client with this goal, loss of Body Fat Mass should be monitored while taking care to mitigate loss of SMM. If SMM losses become too great, make adjustments.

Ανάλυση Παχυσαρκίας

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ, ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ:
 • Πως να αξιολογήσετε το ποσοτό λίπους
 • Εαν το βάρος και o ΔΜΣ του πελάτη σας υποκρίπτουν σημαντικό ρίσκο για την υγεία εξαιτίας του υψηλού λίπους.

ΗΑνάλυση Παχυσαρκίας περιλαμβάνει μια βασική μέτρηση της σύστασης σώματος - Το Ποσοστό Λίπους. (PBF).

Παρότι είναι ένα παραπλανητικό στοιχείο – η αναλογία της λιπώδους μάζας προς το συνολικό βάρος - είναι ένας καλύτερος δείκτης του επιπέδου παχυσαρκίας απ’ ότι ο ΔΜΣ. Αυτός είναι και ο λόγος που ο ΔΜΣ συμπεριλαμβάνεται στο γράφημα, για να επισημάνει τα ελαττώματα του σε σύγκριση με το ποσοστό λίπους.

Ποιές είναι οι διαφορές μεταξύ του ΔΜΣ και του Ποσοστού Λίπους;

Στην Σελίδα Αποτελεσμάτων της InBody, θα παρατηρήσεις ένα σύνολο διακυμάνσεων για το BMI και το PBF. 18,5 – 24,99 kg/m2 είναι το φυσιολογικά εύρος ΒΜΙ σύμφωνα με τον Παγκόσμια Οργανισμό Υγείας. Αυτό το φυσιολογικό εύρος παρουσιάζεται στην Σελίδα Αποτελεσμάτων, αν και η συσκευή InBody μπορεί να προγραμματιστεί για την χρήση διαφορετικού εύρους.

Για το PBF, τα εύρη διαφέρουν απο άντρα σε γυναίκα, καθώς οι γυναίκες τείνουν να έχουν περισσότερο σωματικό λίπος απο ότι οι άντρες λόγω του αναπαραγωγικού τους συστήματος, καθώς επίσης και της γενετικής. Το παρακάτω παράδειγμα είναι ένα γράφημα που αντιπροσωπεύει άτομο θυληκού γένους, και το φυσιολογικό όριο για τις γυναίκες έχει οριστεί στο 18-28%, με τον μέσο όρο να είναι στο 23%.

Αναλύοντας

Μπορείς να δείξεις στον πελάτη σου το ποσοστό λίπους για να τον βοηθήσεις να καταλάβει την υγεία του καλύτερα. Ο BMI δεν θα έπρεπε να χρησιμοποιείται. Σύμφωνα με το WHO, ο BMI είναι μια μέτρηση παχυσαρκίας πληθυσμιακού-επιπέδου, και ένας πρόχειρος ατομικός οδηγός.

Η Υγιής Διακύμανση

Για τους άνδρες είναι 10-20%

Για τις γυναίκες η υγιής διακύμανση είναι 18-28%

Για να δείτε πως η InBody ορίζει τις διακυμάνσεις του Ποσοστού Σωματικού Λίπους για άνδρες και γυναίκες δείτε εδώ.

Ιστορικό Σωματικής Σύνθεσης

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ, ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ:
 • Πως να αναγνωρίζεις τις τάσεις στην σύσταση σώματος.
 • Πως να ξεχωρίζεις τις θετικές ή τις αρνητικές αλλαγές στην σύσταση του σώματος με σεβασμό στο βάρος.

 

Στο κάτω μέρος της Σελίδας Αποτελεσμάτων βρίσκεται το Ιστορικό Σύστασης Σώματος, το ποίο αυτόματα ανιχνεύει κάποιες από τις πιο σημαντικές μετρήσεις της σύστασης σώματος

Πάρτε για παράδειγμα τα παρακάτω αποτελέσματα. Αυτά τα αποτελέσματα αντιπροσωπεύουν ένα αθλητικό, D-Shaped άτομο του οποίου ο στόχος είναι η απόκτηση μυ και η μείωση λίπους.

Παρακολουθώντας τις θετικές αλλαγές.

Οπως μπορείς να δείς, το πρόγραμμα που ακολούθησε αυτό το άτομο είναι ξεκάθαρα επιτυχές. Σε περίπου δύο μήνες το βάρος του μειώθηκε κατα 2kg δοατηρώντας παρόλα αυτά τα 36,6kg του μυ, ενώ μείωσε το ποσοστό λίπους του κατα 2,1%. Με οποιοδήποτε μέτρο σύγκρισης είναι ένδειξη επιτυχίας.

Αναλύοντας

Αν τα αποτελέσματα του πελάτη είναι σαν τα παραπάνω, το πρόγραμμα διατροφής και άσκησης που συστήθηκε φαίνεται αποτελεσματικό. Μικρές προσαρμογές στη δίαιτα ή στην άσκηση είναι αναγκαίες παρακολουθώντας προσεκτικά την εξέλιξη.

Παρακολουθόντας τις αρνητικές αλλαγές

Το Ιστορικό Σύστασης Σώματος διευκολύνει στην επισήμναση κόκκινων σημείων όταν παρουσιάζονται αρνητικές αλλαγές στη σύσταση σώματος, ειδικά όταν καλύπτονται απο μια φαινομενικά “θετική” αλλαγή μειωμένου σωματικού βάρους.

Αν έχεις έναν πελάτη με παρόμοιο γράφημα, μετρώντας την σύσταση του σώματός του και βλέποντας τις συνολικές αλλαγές, θα είσαι ικανός να διακρίνεις ότι η υπερβολική μείωση βάρους οφείλεται σε αργή μείωση των μυών, οδηγώντας σε ένα υψηλότερο Ποσοτό Λίπους.

Αναλύοντας

Ένα τέτοιο γράφημα μπορεί να είναι πραγματική αφύπνιση για τον πελάτη επειδή δείχνει ότι οι αρνητικές αλλαγές στην σύσταση σώματος μπορούν να προκληθούν αν το βάρους παραμένει το ίδιο ή ακόμα και μειώνεται για τον λάθος λόγο. Αυτό το άτομο χρειάζεται καθοδήγηση προς μία λύση που θα το βοηθήσει να διατηρήσει τη μυϊκή του μάζα με κάποιο συνδυασμό διατροφής και δυναμικής άσκησης.

Κεφάλαιο 3: Segmental Lean Analysis: Your Magnifying Glass

Ανάλυση Τμηματικής Άλιπης

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ, ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ:
 • Πως να εντοπίζετε προβληματικές περιοχές στην ανάπτυξη του πελάτη.
 • Πως να συγκρινετε τον πελάτη σας με άλλους.
 • Αν ο πελάτης σας αναπτύσεται επαρκώς σε όλα τα τμήματα του σώματός του.
 • Αν ο πελάτης σας έχει ανισορροπίες μυών.

 

Υπάρχουν πολλά σημαντικά αποτελέσματα στη Σελίδα Αποτελεσμάτων, όμως η Τμηματική Άλιπη Ανάλυση εάν αξιοποιηθεί σωστά είναι αδιαμφησβήτητα το πιο δυνατό σημείο της σελίδας.

ΑΛΙΠΗ ΜΑΖΑ vs. ΜΥΙΚΗ ΜΑΖΑ

Με σκοπό την πλήρη κατανόηση του τι είναι αυτό το σημείο, πρέπει να καταλάβεις πλήρως τι δεν είναι. Οι πληροφορίες της Ανάλυσης Τμηματικής Άλιπης δείχνουν πόση Άλιπη Μάζα εμπεριέχεται σε κάθε τμήμα, όχι πόσος “μυς” σε κάθε τμήμα.

Αυτή είναι μια σημαντική διαφοροποίηση. Ενω αληθεύει ότι η αύξηση Σκελετικής Μυϊκής Μάζας σε ένα τμήμα του σώματος αποτυπώνεται ώς αύξηση στην Ανάλυση Τηματικής Άλιπης, δεν σημαίνει πως κάθε αύξηση Άλιπης Μάζας μπορεί να αιτιολογηθεί ως αύξηση μυ. Αυτό συμβαίνει επιεδή η Άλιπη Μάζα είναι το σύνολο των Συνολικών Σωματικών Υγρών, της Πρωτεΐνης, και των Μετάλλων. Την υπολογίζουμε αφαιρώντας τη Λιπώδη Μάζα Σώματος απο το Βάρος. Οπότε, η Άλιπη Μάζα μπορεί να επηρεαστεί και απο την μυΪκή μάζα αλλά και από τα σωματικά υγρά. Με άλλα λόγια, αν το άτομο έχει οίδημα λόγω τραυματισμού ή ασθένειας, η αύξηση των σωματικών υγρών επηρεάζει την Άλιπη Μάζα ή την Ανάλυση Τμηματικής Άλιπης. Οπότε, συγκρίνοντας την Ανάλυση Τμηματικής Άλιπης και μαζί την Αναλογία ECW, η InBody μπορεί να αναγνωρίσει πότε μια αυξημένη ποσότητα προέρχεται απο την μυϊκή μάζα ή από αφυδάτωση. Αυτό κάνει το συγκεκριμένο κομμάτι χρήσιμο όχι μόνο για την παρακολούθηση του μυ, αλλά επίσης για τραυματισμούς και περιπτώσεις ασθενειών.

ΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΜΠΑΡΕΣ

Η InBody διαχωρίζει το σώμα σε πέντε τμήματα: Τα χέρια τα πόδια και τον κορμό, που θεωρείται η περιοχή από το λαιμό ως τα πόδια. Οι πληροφορίες για κάθε τμήμα δίνονται με δύο μπάρες.

ΑΝΩ ΜΠΑΡΑ

Η άνω μπάρα μας δείχνει πόση Άλιπη Μάζα σε Kg περιέχεται στο τμήμα. Όπως και στο Γράφημα Μυών – Λίπους η πάνω μπάρα συγκρίνει τα Kg της Άλιπης Μάζας ως προς τα αναμενόμενα ιδανικά σε σχέση με το ύψος και το φύλο.Ο πελάτης θα πρέπει να στοχεύει πάντα σε τιμές πάνω από το 100%

Ο πελάτης θα πρέπει να στοχεύει πάντα σε τιμές πάνω από το 100%..

Η ΚΑΤΩ ΜΠΑΡΑ

Η κάτω μπάρα διαφέρει. Ο αριθμός που φαίνεται στην κάτω μπάρα είναι το ποσοστό και διευκολύνει την γρήγορη κατανόηση, στο να δόυμε πόσο κοντά (ή μακριά) του 100% επεκτείνεται κάθε μπάρα.

Τί δείχνει αυτή η μπάρα; Συγκρίνει την Άλιπη Μάζα του πελάτη έναντι του σωματικόυ βάρους. Αυτό δείχνει πότε έχει ή δεν έχει ο πελάτης σου αρκετή Άλιπη Μάζα ώστε να υποστηρίξει το ίδιο του το σωματικό βάρος. 100% = επαρκές.

Αναλύοντας

Στο παραπάνω παράδειγμα, 3 τμήματα του σώματος είναι πάνω απο 100%, αλλά τα 2 τμήματα του σώματος δεν είναι.

Αν εργάζεσαι με παρόμοιο περιστατικό πελάτη, ίσως ωφεληθεί απο ασκήσεις που στοχεύουν στην ανάπτυξη της Άλιπης Μάζας Σώματος στα χέρια. Αυτό θα τους βοηθίσει να πετύχουν μια πιο ισορροπημένη σύσταση σώματος και ίσως επιφέρει και άλλα θετικά αποτελέσματα, όπως μείωση σωματικού λίπους.

 

Ποιοί πελάτες μπορεί να βρίσκονται σε ρίσκο υποανάπτυξης;

Οποιοδήποτε άτομο μπορεί θεωρητικά να είναι υποανάπτυκτο σε ένα τμήμα του σώματός του, κάτι που χωρίς την Ανάλυση Τμηματικής Άλιπης, είναι δύσκολο να διαγνωστεί.
Παρόλα αυτά, κάποιες ομάδες πελατών μπορεί να βρίσκονται σε μεγαλύτερο ρίσκο απο ότι άλλες.

Εδώ είναι τρείς:

1. Sedentary adults
Οι ενήλικες με καθιστική ζωή που δεν ασκούνται συχνά έχουν κάτω απο 100% Τμηματική Άλιπη Μάζα ειδικά στα πόδια τους, κυρίως λόγω της εργασίας τους που αναγκάζει να κάθονται τις περισσότερες ώρες τη μέρα.

2. Άτομα “αδύνατα αλλά με λίπος” (σαρκοπενική παχυσαρκία)

Άτομα με τέτοιο προφίλ έχουν περισσότερο λίπος στο σώμα τους από ότι είναι υγιές, και λιγότερο Άλιπο Ιστό. Το πλεόνασμα λίπους σε συνδυασμό με την έλλειψη μυϊκού ιστού συντελούν σε παραπλανητικό βάρος. Αυτό το προφίλ ανθρώπου εμφανίζει αποτελέσματα κάτω από το 100% σε πολλά τμήματα.

3. Οι ηλικιωμένοι
Οι ηλικιωμένοι ούτως ή άλλως έχουν έλλειψη Άλιπης Σωματικής Μάζας λόγω της τάσης τους προς μείωση του μυ ως αποτέλεσμα της αδράνειας λόγω ηλικίας. Αυτό έχει ως αντίκτυπο τη μείωση της ικανότητά τους για φροντίδα του εαυτού τους με το πέρας της ηλικίας κάτι που τους θέτει σε μεγαλύτερο ρίσκο πτώσης και σπασμένων οστών.

ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΜΥΩΝ

Οι σωματικές ανισορροπίες άνω και κάτω άκρων  είναι αρκετά κοινές στο σημερινό εργατικό δυναμικό, και πολύ πιθανά θα έρθεις αντιμέτωπος με υποθέσεις όπου το πάνω μέρος του σώματος είναι ανεπτυγμένο, αλλά το κάτω μέρος όχι, όπως το παρακάτω παράδειγμα.

Αναλύοντας

Αν ο πελάτης μοιάζει έτσι, αυτός ή αυτή πρέπει να αυξήσει την LBM στα πόδια τους. Αν και το πάνω μέρος του σώματος είναι επαρκές ανεπτυγμένο, το κάτω μέρος κινδυνεύει ακόμα απο τραυματισμό λόγω χαμηλής ποσότητας Άλίπης Σωματικής Μάζας. Αυτός ο πελάτης, παρόλο το άνω μέρος, κινδυνεύει να αναπτύξει προβλήματα υγείας αν διατηρίσει τη συγκεκριμένη σύσταση σώματος.

 

ΔΕΞΙΑ/ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΜΥ

Άλλη μια ανισορροπία που μπορεί να αποκαλύψει η Ανάλυση Τμηματικής Άλιπης είναι η ανισορροπία μεταξύ δεξιών και αριστερών χεριών και/ή ποδιών.

Αν και αυτός ο πελάτης έχει ισορροπημένο το άνω μέρος του σώματος, υπάρχει σημαντική ανισορροπία μεταξύ δεξιού και αριστερού ποδιού. Υάρχουν πολλοί λόγοι γιατί θα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο: Για παράδειγμα, ένας τραυματισμός μπορεί να προκαλέσει πρήξιμο και να προκαλέσει τις τιμές της LBM να ανέβουν.

Αναλύοντας

Αν δουλεύεις με πελάτη με αυτή τη σύσταση σώματος, βοηθάει το να μάθεις περισσότερα για το ιατρικό ιστορικό του ώστε να μπορέσεις να αποφασίσεις αν η ανισορροπία υπάρχει λόγω πρηξίματος ή λόγω υποανάπτυκτης LBM.

Κεφάλαιο 4: Εξατομικευμένα Αποτελέσματα

 ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΣ:
 • Πως να παρακολουθείτε το σπλαχνικό λίπος και το τμηματικό λίπος.
 • Πως να καθοδηγήσεις έναν πελάτη στο μέσο βάρος του.
 • Πως να χρησιμοποιείς την αναζήτηση παραμέτρων για να προσφέρεις διατροφολογική συμβουλή.

Στα δεξιά της Σελίδας Αποτελεσμάτων υπάρχει μια σειρά από επιπλέον πληροφορίες τις οποίες μπορείς να προσαρμόσεις με βάση τις ανάγκες σου. Ανάλογα με τον τύπο InBody τα αποτελέσματα μπορεί να διαφέρουν.

Θα μάθεις περίπου τα 4 απο τα πιο κοινά αποτελέσματα. Όλα αυτά είναι διαθέσιμα στον InBody 770. Αυτά είναι:

ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΠΛΑΧΝΙΚΟΥ ΛΙΠΟΥΣ

Όπως γνωρίζουμε, υπάρχουν δύο τύποι σωματικού λίπους: το υποδόριο και το σπλαχνικό. Η Περιοχή Σπλαχνικού Λίπους σου επιτρέπει να αποφασίσεις πόσο επιβλαβές είναι το σπλαχνικό λίπος που έχει ο πελάτης.

Το γράφημα δείχνει λίγο πολύπλοκο αλλά στην πράξη είναι απλό. Η αριστερή στήλη εκφράζει cm2 και η γραμμή του 100 οριοθετεί την ιδανική περιοχή.

Για ιδανική κατάσταση και για την αποφυγή ρίσκου υγείας θα πρέπει να διατηρείτε το σπλαγχνικό λίπος κάτω από το 100.

Αναλύοντας

Επιστημονικές μελέτες δείχνουν πως το σπλαγχνικό λίπος επηρεάζεται άμεσα απο την καρδιοαγγειακή άσκηση. Ενθαρρύνοντας τους πελάτες σας να συμμετέχουν σε αερόβια άσκηση θα βελτιώσει την υγεία τους, μειώνοντας τα επίπεδα σπλαγχνικού λίπους.

ΕΛΕΓΧΟΣ ΒΑΡΟΥΣ

Αυτό το σημείο διευκολύνει απίστευτα τον πελάτη να θέσει τους δικούς του στόχους. Είναι σχεδιασμένο για να τον βοηθήσει να φτάσει στην ιδανική σύσταση του σώματός του.

Ανάλογα με την υπάρχουσα ισορροπία των Μυών – Λίπους του πελάτη, σε αυτό το σημείο της Σελίδας Αποτελεσμάτων προτείνεται η προσαρμογή της λιπώδους μάζας και/ή της μυϊκής μάζας ώστε να φτάσει στον στόχο βάρους.

Αν ο πελάτης είναι υπέρβαρος, ο InBody συμβουλεύει τη μείωση συγκεκριμένου αριθμού kg λιπώδους μάζας και την διατήρηση ή την αύξησης της μυΪκής μάζας. H Inbody δεν συνιστά ποτέ τη μείωση της μυικής μάζας.

Αναλύοντας

Αυτές οι συστάσεις έχουν τον ρόλο της γενικής καθοδήγησης ώστε να βοηθήσουν πελάτες να πετύχουν την βέλτιστη υγεία. Παρόλα αυτά, οι πελάτες σας ίσως έχουν δικούς τους στόχους και αυτό θα πρέπει να συζητηθεί πρίν τον σχεδιασμό του προγράμματος, προς καλύτερη προσαρμογή αυτών των στόχων.

ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΜΗΜΑΤΙΚΟΥ ΛΙΠΟΥΣ

Στο παραπάνω παράδειγμα, το άτομο έχει 7,0 kg σωματικού λίπους στον κορμό. Για ένα άτομο του ίδιο ύψους και φύλου, αυτό σημαίνει ότι έχει 56,1% περισσότερο σωματικό λίπος απο ότι ο μέσος άνθρωπος ίδιου ύψους και φύλου. Η Ανάλυσης Τμηματικού Λίπους είναι μια εκτιμώμενη τιμή που προκύπτει βάση άλλων αποτελεσμάτων σύστασης σώματος, για να βοηθήσει στην καλύτερη παροχή συμβουλών στον πελάτη.

Αναλύοντας

Αυτό το σημείο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να παρακολουθείς τις βελτιώσεις του πελάτη στη σύσταση σώματος και στις αλλαγές στο σωματικό λίπος, με το πέρας του χρόνου. Ενώ οι έρευνες έχουν δείξει ότι δεν μπορείς να “στοχοποιήσεις σημεία” του σωματικού λίπους με την άσκηση, μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτό το σημείο για να ενθαρρύνεις τους πελάτες και να τους δώσεις μια πιο αναλυτική αναφορά στις βελτιώσεις που κάνουν.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΑΡΑΜΕΤΡΩΝ

Με σκοπό την καλύτερη διατροφική συμβουλή σας παρέχονται ερευνητικές παράμετροι, όπως: Ενδοκυττάρια Υγρά, Εξοκυττάρια Υγρά, Βασικός Ρυθμός Μεταβολισμού (BMR), Αναλογία Μέσης – Γοφού (WHR), Κυτταρική Μάζα Σώματος (BCM), Δείκτης Σκελετικής Μυϊκής Μάζας (SMI) κλπ.

Τα Ενδοκυττάρια και Εξωκυττάρια Υγρά δείχνουν την ποσότητα υγρών μέσα και έξω απο τα κύτταρα του σώματος. Για τους υγιείς ανθρώπους, η αναλογία ICW:ECW είναι κανονικά 3:2. Ομως, είναι πιο σημαντικό να δείς την αναλογία ECW, από το να επικεντρωθείς σε μία απόλυτη τιμή. Ο BMR είναι ο αριθμός των θερμίδων που χρειάζεται για να διατηρηθούν οι βασικές λειτουργίες του οργανισμού.
Μαζί με τον BMR, η BCM μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως καθοδήγηση των θρεπτικών πλάνων των πελατών. Η BCM είναι η συνολική μάζα όλων των κυτταρικών στοιχείων στο σώμα, που αποτελεί όλους τους μεταβολικά ενεργούς ιστούς του σώματος. Συμπεριλαμβάνει τα ICW και την πρωτεΐνη, που είναι τα βασικά συστατικά του μυός. Η BCM δεν περιλαμβάνει τα ECW, οπότε μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως δείκτης της μυϊκής μάζας σε ασθενείς με οίδημα.
Τέλος, ο SMI μπορεί να αποκτηθεί διαιρώντας τη σκελετική μυϊκή μάζα των 4 άκρων του σώματος με το ύψος στο τετράγωνο(m)2. Χρησιμοποιώντας την τιμή (παράμετρο) SMI, μπορείς να διαγνώσεις την σαρκοπενία και να παρακολουθήσεις την διατροφική κατάσταση.

Κεφάλαιο 5: Ξεκλειδώνοντας την Δύναμη της Σελίδας Αποτελεσμάτων

Με ένα εύρος μοντέλων σχεδιασμένων να ανταποκριθεί στις ανάγκες των μεγάλων και μικρών εγκαταστάσεων, οι αναλυτές σύστασης σώματος InBody χρησιμοποιούντε σε ένα ευρύ φάσμα βιομηχανιών απο ερευνητικά νοσοκομία σε εκπαιδευτικές εγκαταστάσεις ανα τον κόσμο.

Αληθινά παραδείγματα του πως άνθρωποι απο διαφορετικές βιομηχανίες χρησιμοποιούν την Σελίδα Αποτελεσμάτων με σκοπό να έχουν θετικό αντίκτυπο στις επιχειρήσεις τους.

Πως η κλινική Alzheimer's Prevention χρησιμοποίησε την Σύσταση Σώματος προς Βελτίωσης των Αποτελεσμάτων των Ασθενών.

Μοντέλο Μονάδας: InBody 770

Ο Richard Isaacson, M.D υπηρετεί προσωρινά ώς διευθυντής της κλινικής Alzheimer's Prevention, του προγράμματος Weil Cornell Memory Disorders και το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Neurology Residency. Η κλινική Alzheimer's Prevention είναι η πρώτη στο έθνος που επικεντρώνεται στις μετρήσεις παρέμβασης τρόπου ζωής σε πραγματικό κλινικό περιβάλλον. Παρακολουθώντας τη σύσταση σώματος με τον InBody αποτελεί στρατηγική προσέγγισης για να βοηθήσει στην βελτίωση της γνωστικής λειτουργίας και της υγείας του εγκεφάλου των ασθενών.

Το νοσοκομείο Cincinnati Children's Hospital χρησιμοποιεί Συσκευές InBody προς Αντιμετώπισης της Παιδικής Παχυσαρκίας

Μοντέλο Μονάδας: InBody 270

Το Cincinnati Children's Hospital Medical Center είναι 3ο βάση του 2016 U.S News και World Report survey των καλύτερων παιδικών νοσοκομείων. Το Cincinnati Children's βρήκε στην InBody μια συσκευή ικανή να παρέχει γρήγορα μια λεπτομερή ανάλυση σύσταση σώματος στα παιδιά.

OPEX Fitness αλλάζει το Fitness με την InBody

Μοντέλο Μονάδας: InBody 570

Ο ιδρυτής της OPEX Fitness James Fitzgerald είναι ερευνητής και πρωταθλητής του Crossfit. Όταν αναζήτησε μια έγκυρη μέθοδο για τη μέτρηση της σωματικής σύνθεσης, βρήκε την InBody. Η DSM-BIA χρησιμοποιείται από γιατρούς και ερευνητές σε κορυφαίες εταιρείες στον κόσμο.

Πως η Fitness Quest 10 χρησιμοποιεί InBody προς Αύξηση Κερδών και ROI

Μοντέλο Μονάδας: InBody 570

Ο Todd Durkin κέρισε το βραβείο Personal Trainer of the Year (IDEA and ACE) δύο φορές και τοποθετήθηκε ως “Top 100 Most Influential People in Health & Fitness” (Greatist) τέσσερις φορές. Τα χρόνια που ο Durkin έψαχνες για μια μέθοδο που να μετρά τους πελάτες του με συνέπεια και ακρίβεια και μετά απο πολλές δοκιμές βρήκε την InBody. 

Η Western Digital χρησιμοποιεί InBody για να Διξάξει και να Εμπνεύσει τους Υπαλλήλους Ευεξίας

Μοντέλο Μονάδας: InBody 570

Η Western Digital είναι εταιρεία Fortune 500-listed και είναι μία απο τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες αποθήκευσης δεδομένων υπολογιστών και σκληρών δίσκων παγκοσμίως. Αφού χρησιμοποίησε έναν InBody σε ένα κέντρο του τομέα fitness, ο Ανώτερος Ειδικευτής Ευεξίας Heather Whitaker είδε το ενδεχόμενο αναβάθμισης στο επόμενο επίπεδο του προγράμματος εταιρικής ευεξίας της Digital Corporate.

Πως ο Anaheim Ducks χρησιμοποιεί InBody για να Παραμείνει σε Υψηλές Αποδόσεις

Μοντέλο Μονάδας: InBody 770

Ο Mark Fitzgerald είναι ο προπονητής δύναμης και κατάστασης for για το Anheim Ducks και ο ιδιοκτήτης του Elite Training Systems, ενός κέντρου προπόνησης υψηλής-απόδοσης για αθλητές. Ο Fitzgerald έψαχνε για μια τεχνολογία που θα μπορούσε να μετρήσει την σύσταση του σώματος μέσα στις εγκαταστάσεις, γρήγορα και να παρέχει ακριβή, ενημερωτικά αποτελέσματα των αθλητών του. Μετά απο συστάσεις απο έμπειστες πηγές και αυτο-πειραματισμό, ο Fitzgerald βρήκε την λύση που έψαχνε στην InBody.

Πως βοήθησε η InBody το κέντρο της NASA Johnson Space και το πρόγραμμα Workforce Wellness Program να Σπάσουν το Ρεκόρ το 2015

Μοντέλο Μονάδας: InBody 770

Πως βοήθησε η InBody το κέντρο της NASA Johnson Space και το πρόγραμμα Workforce Wellness Program να Σπάσουν το Ρεκόρ το 2015

Μπορούμε να βοηθήσουμε στην άνθιση της επιχείρησής σου.

Ας Μιλήσουμε.

Μπορείς να βελτιώσεις την επιεχείρησή σου βελτιώνοντας τις υπηρεσίες σου, εμπνέοντας την ήδη υπάρχουσα πελατεία σου να παραμείνουν και να χτίσεις φήμη/την φήμη σου. Με την InBody, δεν θα πάρεις μόνο το καλύτερο προϊόν στην αγορά, αλλά και έναν δεσμευμένο συνεργάτη δεσμευμένο να σε βοηθίσει να φτάσεις τους επιχειρηματικούς σου στόχους, ακριβώς όπως και εσύ βοηθάς τους δικούς σου πελάτες να φτάσουν τους δικούς τους στόχους.