ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ

InBody S10

Εξειδικευμένη Διαχείριση Παθήσεων

Ο InBody S10 εκτός άλλων είναι ειδικά σχεδιασμένος για ανάλυση υδρικής κατάστασης σε κλινήρεις ή ακρωτηριασμένους ασθενείς. Τα ειδικά σχεδιασμένα ηλεκτρόδια βοηθούν στη διάγνωση της υδρικής ισορροπίας και της κυτταρικής υγείας σε ασθενείς που αδυνατούν να σταθούν όρθιοι και όχι μόνο.

Τι κάνει τον InBody S10 διαφορετικό

Κανένας Εμπειρικός Υπολογισμός

Μόνο τα αποτελέσματα της DSM BIA χρησιμοποιούνται για τον υπολογισμό της Σωματικής Σύνθεσης. Κανένας στατιστικός υπολογισμός που βασίζεται στο φύλο, και την ηλικία δεν χρησιμοποιείται για τη μέτρηση.

ΥΠΤΙΑ ΘΕΣΗ ΜΕΤΡΗΣΗΣ

Υπολογίστε την υδρική κατάσταση του ασθενούς σε λιγότερο από 90 δεύτερα. Απλά εφαρμόστε τα ειδικά ηλεκτρόδια στα άκρα.

ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΑ

Μετακινείστε τον S10 σε άλλους χώρους εξέτασης, με το ειδικά σχεδιασμένο τροχήλατο ή μεταφέρτε τον σε άλλη τοποθεσία με την ειδική βαλίτσα.

Αποτελέσματα

Τι μετραέι;

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΩΜΑΤΙΚΩΝ ΥΓΡΩΝ
Καταγράφει τις αλλαγές παρέχοντας σημαντικές πληροφορίες που αφορούν στην πρόοδο ενός προγράμματος ή στις προσαρμογές που είναι απαραίτητες για την υγεία.

ΓΩΝΙΑ ΦΑΣΗΣ ΟΛΙΚΗ
Η γωνία φάσης είναι ένας δείκτης κυτταρικής συνοχής. Ο InBody S10 παρέχει την ολική γωνία φάσης καθώς επίσης και την τμηματική ανάλυση γωνίας φάσης στα 50 kHz. Όσο υψηλότερη είναι η γωνία φάσης τόσο πιο υγιής είναι και η κυτταρική δομή. Τα δεδομένα της Γωνίας φάσης μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως διαγνωστικό εργαλείο για την πρόσληψη βιταμινών και μετάλλων.

ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΑΣΘΕΝΗΣ ΣΕ ΑΙΜΟΚΑΘΑΡΣΗ
Τα ECW/TBW φανερώνουν την κατανομή των υγρών σε κάθε τμήμα του σώματος. Αυτό μας επιτρέπει να παρακολουθούμε την προδιάθεση και να διαγιγνώσκουμε ασυνήθιστες υδρικές κατανομές εξαιτίας ασθένειας, ηλικίας, παχυσαρκίας, και άλλων παραγόντων.

ΚΑΤΑΓΡΑΨΤΕ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ

Εξερευνήστε τη σελίδα αποτελεσμάτων του InBody S10

Θα θέλατε να γνωρίζετε πως να αξιοποιήσετε όλες τις δυνατότητες του S10; Κατεβάστε τον οδηγό.

Θεραπεία Αιμοκάθαρσης

Τα τμηματικά ECW/TBW φανερώνουν την κατανομή των υγρών σε κάθε τμήμα του σώματος. Αυτό μας επιτρέπει να παρακολουθούμε την προδιάθεση και να διαγιγνώσκουμε ασυνήθιστες υδρικές κατανομές εξαιτίας ασθένειας, ηλικίας, παχυσαρκίας, και άλλων παραγόντων.

Το ιστορικό σωματικών υγρών καταγράφει τις αλλαγές παρέχοντας σημαντικές πληροφορίες που αφορούν στην πρόοδο ενός προγράμματος ή στις προσαρμογές που είναι απαραίτητες για την υγεία.

Κακή Διατροφή και θεραπεία Καρκίνου

Η γωνία φάσης είναι ένας δείκτης κυτταρικής συνοχής. Ο InBody S10 παρέχει την ολική γωνία φάσης καθώς επίσης και την τμηματική ανάλυση γωνίας φάσης στα 50 kHz. Όσο υψηλότερη είναι η γωνία φάσης τόσο πιο υγιής είναι και η κυτταρική δομή. Τα δεδομένα της Γωνίας φάσης μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως διαγνωστικό εργαλείο για την πρόσληψη βιταμινών και μετάλλων.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Διαστάσεις
202 x 322 x 53 (L x W x H ) : mm

Εύρος Ύψους
95 - 220 cm

Βάρος Μηχ/τος
2 kg

Βάση Δεδομένων
100,000 Αποτελέσματα
(if member ID is utilized)

Συχνότητες
5, 50, 500 kHz

Διάρκεια Μέτρησης
45 seconds

Εύρος Ζύγισης
10 - 250 kg

Ηλικιακό Εύρος
3-99 years

Παρελκόμενα
InBody Results Sheets, USB Thumb Drive, InBody Tissue

Εγγύηση
2 Χρόνια Αντιπροσωπείας

Συμβατοί Εκτυπωτές
Laser/Inkjet PCL 3 και πάνω και SPL

Μετρήσεις
15 Μετρήσεις Εμπέδησης, Χρήση 3 διαφορετικών συχνοτήτων(5, 50, 500, KHz) σε κάθε ένα από τα 5 τμήματα (Δεξί Χέρι, Αριστερό Χέρι, Κορμός, Δεξί Πόδι και Αριστερό Πόδι)

Επιπρόσθετες Λειτουργίες
Lookin’Body 120 and Lookin’Body Web Compatible, Touchscreen, Voice Guidance System, Wi-Fi/Bluetooth Connectivity, Security Access Code

Αποτελέσματα
Βασικές Μετρήσεις
Βάρος , Συνολικά Υγρά Σώματος , Άλιπη Ξηρή Μάζα , Άλιπη Σωματική Μάζα , Λιπώδης Μάζα , Σκελετική Μυική Μάζα , Δείκτης Μάζας Σώματος , Ποσοστό Σωματικού Λίπους , Άλιπη Τμηματική Ανάλυση , Ιστορικό Σωματικής Σύνθεσης , Έλεγχος Λιπώδης-Άλιπης Μάζας , Βασικός Μεταβολικός Ρυθμός , Αγωγιμότητα σε κάθε Τμήμα και Συχνότητα

Επιπλέον Μετρήσεις
Ενδοκυτταρικά Υγρά , Εξωκυτταρικά Υγρά , Ανάλυση ECW/TBW , Σπλαγχνικό Λίπος , Τμηματική Ανάλυση Λίπους

Δείτε όλα τα προιόντα μας

InBody 270
ΦΟΡΗΤΗ ΑΝΑΛΥΣΗ

Κάνε μετρήσεις InBody όπου και αν πας Με τον συμπαγή σχεδιασμό του, ο InBody 270 έχει δημιουργηθεί για τον επαγγελματία που μετακινείται.

InBody 370S
Επαγγελματική Ανάλυση

Ο InBody 270 είναι το βασικό μοντέλο για γυμναστήρια. Ο 370S δημιουργήθηκε για να ελκύει την προσοχή των μελών σε ένα γυμναστήριο.

InBody 570
Υψηλή Ανάλυση

Ο InBody 570 καταγράφει εκτός από τους μύες και το λίπος, τα ενδοκυτταρικά και εξωκυτταρικά υγρά τα οποία θεωρούνται απαραίτητοι παράγοντες στη παχυσαρκία και τη σαρκοπενία.

InBody 770
Απόλυτη Ανάλυση

O Inbody 770 είναι ένας αναλυτής σύστασης σώματος με ερευνητική πιστότητα. Βοηθάει τους επαγγελματίες παγκοσμίως στα πεδία του διαβήτη, σαρκοπενίας, νεφρολογίας, παχυσαρκίας, fitness και σε πολλά άλλα

Eπικοινωνήστε Μαζί Μας