Σχετικά με την InBody

Είμαστε η InBody,

παγκόσμιοι ηγέτες

στην τεχνολογία σύστασης σώματος.

Στις αρχές του 1990, ο ιδρυτή και γενικός διευθυντής μας Dr. Kichul Cha, διαπίστωσε ότι οι τότε διαθέσιμες συσκευές BIA, είχαν περιορισμούς και προβλήματα. Ηταν συχνά ανακριβείς, και απο ιατρικής άποψης ελλιπείς στο να βοηθούν ασθενείς που χρειάζονταν περισσότερο απο όλους τους άλλους μια ανάλυση σύστασης σώματος. Αντλώντας γνώσεις απο το υπόβαθρό του στη μηχανολογία, άρχισε να εργάζεται για τη δημιουργία κάτι καλύτερου.

Το 1996, ίδρυσε την InBody. Μετά απο δύο χρόνια, γεννήθηκε η πρώτη συσκευή InBody. Σήμερα, η InBody εξελίχθηκε απο μία μικρή επιχείρηση βιοτεχνολογίας στη Νότιο Κορέα, σε μια πολυεθνική εταιρεία με καταστήματα και διανομείς σε περισσότερες απο 40 χώρες. Οι πελάτες μας εμπιστεύονται, διότι παρέχουμε τα πιο έγκυρα αποτελέσματα σύστασης σώματος, συνδυάζοντας την άνεση, την ακρίβεια και την παραγωγιμότητα μέσα από πρακτικές και τεχνολογικά κορυφαίες συσκευές..

Αποστολή

“Η InBody είναι αφοσιωμένη στο να εμπνέει και να οδηγεί ανθρώπους σε έναν υγιή τρόπο ζωής.”

 

Όραμα

“Είναι το όραμα της InBody ότι μια μέρα η υγεία δεν θα μετριέται απλά με γνόμωνα το βάρος αλλά έχοντας μια ακριβή εικόνα της σύστασης σώματος.”

Αξίες Εταιρείας

Εκπαίδευση

Δεν αρκεί να στοχεύουμε μόνο στην απώλεια βάρους. Σταματάμε να επικεντρωνόμαστε στον Δείκτη Μάζας Σώματος και στη μονόπλευρη απώλεια βάρους και μαθαίνουμε στον κόσμο την σημαντικότητα της απώλειας λίπους και της αύξησης του μυϊκού ιστού.

Κίνητρο

Η επιλογή ενός υγιεινού τρόπου ζωής είναι δύσκολη από μόνη της. Βασικό μας μέλημα είναι η στήριξη επαγγελματιών με σκοπό την διαμόρφωση πιο υγιών ανθρώπων, μέσω της παρακίνησης των πελατών για ένα πιο υγιεινό τρόπο ζωής.

Εφαρμογή

Η Σελίδα Αποτελεσμάτων InBody σχεδιάστηκε για να σου δώσει όλα τα απαραίτητα δεδομένα που χρειάζεσαι ώστε να εξατομικεύσεις τη διατροφή και την άσκηση. Η τεχνολογία αιχμής της InBody εισάγει νέα δεδομένα στην οργάνωση του πλάνου διατροφής και άσκησης χωρίς εμπειρικές πρακτικές.

Καινοτομία

Δεν σταματάμε να ωθούμε τους εαυτούς μας για το καλύτερο, δημιουργώντας ένα καλύτερο κόσμο για τις σημερινές αλλά και για τις επόμενες γενιές που θα ακολουθήσουν. Κοιτάμε το μέλλον σε κάθε νέο προϊόν που παράγουμε.

Το μήνυμα του διευθυντή Dr. Kichul Cha

““Απο την ίδρυση της InBody το 1996 έχουμε αφιερωθεί στη λειτουργία μιας κορυφαίας εταιρείας του 21ου αιώνα, επικεντρώνοντας την εταιρική μας αποστολή στην δημιουργία ηγετικής τεχνολογίας. Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε την ανάπτυξη της κοινωνίας με υψηλής αξίας προϊόντα και υπηρεσίες, αντιμέτωπίζοντας κάθε είδους πρόκληση με βαθιά την αίσθηση υπευθυνότητας. Η InBody συνεχίζει να αναπτύσσεται μέρα με την μέρα, μη επιζητώντας τη στιγμιαία μεγάλη επιτυχία αλλά τα μικρά κατορθώματα σε όλες τις στιγμές. Η InBody είναι αφοσιωμένη στο να εμπνέει και να οδηγεί τους ανθρώπους σε μια υγιέστερη ζωή. Θα συνεχίσουμε να ακολουθούμε το μότο μας – “Makes Life Better” – ακολουθώντας σταθερά τις κατευθυντήριες αρχές του πάθους, της προσπάθειας και της καινοτομίας.””

Η ιστορία της InBody

Αρχές 1990

Ο Dr. Kichul Cha αναγνωρίζει ότι οι μέχρι τότε συσκευές BIA είναι ανακριβείς, και μη εφαρμόσιμες στον ιατρικό τομέα.

1996

Ιδρύεται η InBody στη Νότιο Κορέα. Τα χαρακτηριστικά των προϊόντων είναι η απευθείας ανάλυση τμηματικής πολυσυχνοτικής βιοηλεκτικής εμπέδησης (DSM-BIA) - τα 8 ανεξάρτητα ηλεκτρόδια αφής για τη μέτρηση της σύστασης σώματος – Η απευθείας μέτρηση χωρίς τη χρήση εμπειρικών δεδομένων.

2000

Η InBody ίδρυσε την πρώτη υπερπόντια θυγατρική στο Μπέβερλι Χιλς της Καλιφόρνια. Η τεχνολογία της InBody φέρει FDA πιστοποίηση και τα αποτελέσματα επικυρώθηκαν μέσω έρευνας.

2009

Συνεργασία με GE Healthcare Strategic Business Partnership.

2012

Συνεργαζεται με την GE “General Electric Healthcare Strategic Business Partnership”.

2013

Κυκλοφορεί ο InBody 570, που αναλύει το τμηματικό λίπος συμπεριλαμβανωμένου και του επίπεδου του σπλαχνικού λίπους.

2014

Κυκλοφορεί ο InBody 770. Ένας αναλυτής σύστασης σώματος με νέο επίπεδο έρευνας. Ο InBody 570 κέρδιζει το Red Dot Design Award.

2015

Ο InBody 770 κερδίζει το βραβείο iF DESIGN AWARD.

Η InBody λαμβάνει το βραβείο 2015 Foreign Direct Investment Award απο το Los Angeles Chamber of Commerce κατα την διάρκεια του World Trade Week.

Το InBody BAND και το InLab θα κερδίσουν το βραβείο CES 2015 Innovation Award για φορητή τεχνολογία.

Η InBody αποκαλύπτει το InBody BAND, την πρώτη φορετή συσκευή σύστασης σώματος παγκοσμίως.

2016

LookinBodyWeb, κυκλοφορεί ένα λογισμικό δεδομένων με βάση το cloud.

Το InBody PUSH, ένα φορητό αναστημόμετρο χειρός κυκλοφορεί για πρώτη φορά στο Ηνωμένες Πολιτείες.

Ο InBody 270, ειδικά σχεδιασμένος για επαγγελματίες που χρειάζονται ανάλυση σύστασης σώματος on-the-go, βγαίνει στην αγορά.

2017

Η InBody θέτει σε κυλοφορία το InBody BAND 2, μία δεύτερης γενιάς φορετή συσκευή σύστασης σώματος.

Το BAND 2 έχει λειτουργία EZTrainingTM, το οποίο επιτρέπει την αυτόματη ανίχνευση ασκήσεων.

InBody 270
inbody 570
inbody 770