ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ

InBody 770

Απόλυτη Ανάλυση Σύστασης Σώματος

Ο ερευνητικού επιπέδου InBody 770 αναλύει πέρα από την παραδοσιακή σύνθεση σώματος, ελέγχοντας εις βάθος την υδρική κατάσταση του οργανισμού. Αυτό το μοντέλο έχει τη δυνατότητα δύο σελίδων αποτελεσμάτων – της σωματικής σύνθεσης και της υδρικής κατάστασης. Με αυτόν τον αναλυτή μπορείτε να μετρήσετε σε ερευνητικό επίπεδο τη σωματική σύνθεση, εύκολα, γρήγορα και έγκυρα.

Ζητήστε ένα φυλλάδιο

Τι το διαφορετικό έχει ο InBody 770

15 Δευτ/λεπτα Test

Μετράει γρήγορα τη λιπώδη μάζα, τη μυική και τα σωματικά υγρά με μεγάλη ευκολία. Απλά ανεβείτε στο μηχάνημα και πιάστε τα ηλεκτρόδια χειρός.

Κανένας Εμπειρικός Υπολογισμός

Μόνο τα αποτελέσματα της DSM BIA χρησιμοποιούνται για τον υπολογισμό της Σωματικής Σύνθεσης. Κανένας στατιστικός υπολογισμός που βασίζεται στο φύλο, και την ηλικία δεν χρησιμοποιείται για τη μέτρηση.

Cloud Software

Αποθηκεύστε αυτόματα όλες τις πληροφορίες από το μηχάνημα στο Lookin Body Web πρόγραμμα διαχείρισης. Δείτε τα αποτελέσματα και την πρόοδο των πελατών σας οπουδήποτε.

ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

Δείτε πως αξιοποιούν οι επιχειρήσεις τον InBody.

Δείτε τις μαρτυρίες του πώς γιατροί, επαγγελματίες του fitness αλλά και ειδικοί της υγείας χρησιμοποιούν τους InBody για να επιβεβαιώσουν τα προγράμματά τους και για να αυξήσουν την διατήρηση των μελών

ΚΑΤΑΓΡΑΨΤΕ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ

Εξερευνήστε τη σελίδα αποτελεσμάτων του InBody 770

Κάθε τεστ εκτυπώνεται σε μια σελίδα Α4 αναλύοντας λεπτομερώς τη μυϊκή, λιπώδη και υδρική κατάσταση του ατόμου. InBody 770 σας παρέχει την πιο λεπτομερή ανάλυση σώματος από όλα τα μοντέλα της σειράς InBody.

Ερευνητικά Αποτελέσματα

Χρησιμοποιείστε την Ολική και την Τμηματική Γωνία Φάσης για να προσδιορίσεται την κυτταρική συνοχή. Αυτή η δυνατότητα είναι ιδανική για αποκατάσταση και θεραπεία στο χώρο της ιατρικής.

Αποτελέσματα Σωματικών Υγρών

Κατανοήστε τη Σύνθεση Σώματος και την Τμηματική Ανάλυση Σωματικών Υγρών για να επισημάνετε ασυνήθιστη κατανομή υγρών εξαιτίας ασθένειας, ηλικίας, παχυσαρκίας ή άλλου παράγοντα.

What would it look like to own one in your facility?

1
Καρπέτο

Σταθείτε πάνω στο καρπέτο αφού βγάλετε τις κάλτσες και εφαρμόσετε στα πόδια το ηλεκτρολυτικό μαντικάκι της InBody.

2
Υποπόδιο

Ο InBody S10 εκτός άλλων είναι ειδικά σχεδιασμένος για ανάλυση υδρικής κατάστασης σε κλινήρεις ή ακρωτηριασμένους ασθενείς. Τα ειδικά σχεδιασμένα ηλεκτρόδια βοηθούν στη διάγνωση της υδρικής ισορροπίας και της κυτταρικής υγείας σε ασθενείς που αδυνατούν να σταθούν όρθιοι και όχι μόνο.

3
Αναστημόμετρο

Χρησιμοποιείστε το αναστημόμετρο BSM-170 για να καταγράψετε το ύψος του ατόμου. Το ύψος είναι απαραίτητη παράμετρος στη μέτρηση σύστασης σώματος.

4
Φωνητική Καθοδήγηση

Ο χρήστης μπορεί να κάνει τη μέτρηση με ή χωρίς τη βοήθεια επαγγελματία. Ο InBody 770 παρέχει φωνητικές οδηγίες βήμα – βήμα στον χρήστη.

5
Ηλεκτρόδια Χειρός

Πιάστε τα ηλεκτρόδια χειρός και σταθείτε όρθιοι. Εφαρμόστε τους αντίχειρες στο οβάλ ηλεκτρόδιο και πιάστε το χερούλι. Τεντώστε τα χέρια σε απόσταση από τον κορμό όπως δείχνει η οθόνη του 770.

6
Ηλεκτρόδια Ποδιού

Ευθυγραμίστε τις φτέρνες με τα στρόγγυλα ηλεκτρόδια και τοποθετείστε τα δάχτυλα σε ευθεία με τα ηλεκτρόδια πατούσας. Μην μετακινείστε μέχρι να ακούσετε τις νέες οδηγίες.

7
Εκτυπωτής

The InBody Result Sheet will automatically print once the 15-second InBody 770 test is complete. Use Lookin'Body Web to upload all InBody Tests to a computer for efficient data management.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Διαστάσεις
526 x 850 x 1175
(L x W x H ) : mm

Συχνότητες
1, 5, 50, 250, 500, 1000 kHz

Διάρκεια Μέτρησης
60 seconds

Εύρος Ζύγισης
10 - 270 kg

Ηλικιακό Εύρος
3-99 years

Εύρος Ύψους
95 - 220 cm

Βάρος Μηχ/τος
38 kg

Βάση Δεδομένων
100,000 Αποτελέσματα
(if member ID is utilized)

Παρελκόμενα
Body Composition Result Sheet, Body Water Result Sheet (Optional), USB Thumb Drive, InBody Tissue

Εγγύηση
2 Χρόνια Αντιπροσωπείας

Συμβατοί Εκτυπωτές
Laser/Inkjet PCL 3 και πάνω και SPL

Μετρήσεις
30 Μετρήσεις Εμπέδησης, Χρήση 6 διαφορετικών συχνοτήτων(1, 5, 50, 250, 500, 1000 KHz) σε κάθε ένα από τα 5 τμήματα(Δεξί Χέρι, Αριστερό Χέρι, Κορμός, Δεξί Πόδι και Αριστερό Πόδι)

Επιπρόσθετες Λειτουργίες
EMR Integration (HL7 Ready), Barcode Scanner Integration, Lookin’Body 120 and Lookin’Body Web Compatible, Touchscreen, Voice Guidance System, Wi-Fi/Bluetooth Connectivity, Security Access Code

Αποτελέσματα
Βασικές Μετρήσεις
ΒάροςΣυνολικά Υγρά Σώματος,Άλιπη Ξηρή Μάζα,Άλιπη Σωματική Μάζα,Λιπώδης Μάζα,Σκελετική Μυική Μάζα,Δείκτης Μάζας Σώματος,Ποσοστό Σωματικού Λίπους,Άλιπη Τμηματική Ανάλυση,Ιστορικό Σωματικής Σύνθεσης,Έλεγχος Λιπώδης-Άλιπης Μάζας,Βασικός Μεταβολικός Ρυθμός,Αγωγιμότητα σε κάθε Τμήμα και Συχνότητα

Επιπλέον Μετρήσεις
Ενδοκυτταρικά Υγρά,Εξωκυτταρικά Υγρά,Ανάλυση ECW/TBW ,Σπλαγχνικό Λίπος, Τμηματική Ανάλυση Λίπους, Τμηματική Ανάλυση Υγρών ,Τμηματική Ανάλυση ECW/TBW, Τμηματική Ανάλυση ICW ,Τμηματική Ανάλυση ECW ,Άλιπη Μάζα Κάτω Άκρων,TBW/LBM,Αντίδραση (Reactance), Γωνία Φάσης Ολική και Τμηματική (Phase Angle)

Δείτε όλα τα προιόντα μας

InBody 270
ΦΟΡΗΤΗ ΑΝΑΛΥΣΗ

Κάνε μετρήσεις InBody όπου και αν πας Με τον συμπαγή σχεδιασμό του, ο InBody 270 έχει δημιουργηθεί για τον επαγγελματία που μετακινείται.

InBody 370S
Επαγγελματική Ανάλυση

Ο InBody 270 είναι το βασικό μοντέλο για γυμναστήρια. Ο 370S δημιουργήθηκε για να ελκύει την προσοχή των μελών σε ένα γυμναστήριο.

InBody 570
Υψηλή Ανάλυση

Ο InBody 570 καταγράφει εκτός από τους μύες και το λίπος, τα ενδοκυτταρικά και εξωκυτταρικά υγρά τα οποία θεωρούνται απαραίτητοι παράγοντες στη παχυσαρκία και τη σαρκοπενία.

InBody S10
Ανάλυση Κλινήρων Ασθενών

Ο InBody S10 εκτός άλλων είναι ειδικά σχεδιασμένος για ανάλυση υδρικής κατάστασης σε κλινήρεις ή ακρωτηριασμένους ασθενείς. Τα επικολλούμενα ηλεκτρόδια βοηθούν στη διάγνωση της υδρικής ισορροπίας και της κυτταρικής υγείας σε ασθενείς που αδυνατούν να σταθούν όρθιοι

Eπικοινωνήστε Μαζί Μας