Υψηλή Ανάλυση

InBody 570

Υψηλή Ανάλυση Σύστασης Σώματος

Ανάλυση Μυών και Λίπους και επισκόπηση στα Σωματικά Υγρά
Ο InBody 570 ξεπερνάει την παραδοσιακή ανάλυση σύστασης σώματος αναλύοντας και τα σωματικά υγρά. Τα συνολικά υγρά σώματος επιμερίζονται σε ενδοκυττάρια και εξωκυττάρια υγρά, τα οποία αποτελούν σημαντικούς παράγοντες για την κατανόηση της κατανομής των υγρών στην Ιατρική την Υγεία και το Fitness.
Η επιχείρησή σας και ο InBody 570
Μια ασφαλής χαμηλή συχνότητα ρεύματος διοχετεύετε στο σώμα δια μέσου των ηλεκτροδίων αφής. Αξιολογώντας την αγωγιμότητα σε διαφορετικές συχνότητες υπολογίζουμε με ακρίβεια τη σωματική σύνθεση. Η τεχνολογία DSM-BIA της InBody μας παρέχει υψηλής εγκυρότητας και επαναληψιμότητας αποτελέσματα, υψηλά συσχετιζόμενη με τις μεθόδους αναφοράς.

Ζητήστε ένα φυλλάδιο

Τι το διαφορετικό έχει ο 570

15 Δευτ/λεπτα Test

Μετράει γρήγορα τη λιπώδη μάζα, τη μυική και τα σωματικά υγρά με μεγάλη ευκολία. Απλά ανεβείτε στο μηχάνημα και πιάστε τα ηλεκτρόδια χειρός.

Κανένας Εμπειρικός Υπολογισμός

Μόνο τα αποτελέσματα της DSM BIA χρησιμοποιούνται για τον υπολογισμό της Σωματικής Σύνθεσης. Κανένας στατιστικός υπολογισμός που βασίζεται στο φύλο, και την ηλικία δεν χρησιμοποιείται για τη μέτρηση.

Cloud Software

Αποθηκεύστε αυτόματα όλες τις πληροφορίες από το μηχάνημα στο Lookin Body Web πρόγραμμα διαχείρισης. Δείτε τα αποτελέσματα και την πρόοδο των πελατών σας οπουδήποτε.

ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

Δείτε πως αξιοποιούν οι επιχειρήσεις τον InBody.

Δείτε τις μαρτυρίες του πώς γιατροί, επαγγελματίες του fitness αλλά και ειδικοί της υγείας χρησιμοποιούν τους InBody για να επιβεβαιώσουν τα προγράμματά τους και για να αυξήσουν την διατήρηση των μελών

ΚΑΤΑΓΡΑΨΤΕ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ

Εξερευνήστε τη σελίδα αποτελεσμάτων του InBody 570

Κάθε InBody test εκτυπώνεται τη σελίδα αποτελεσμάτων Α4 αναλύοντας λεπτομερώς τον μυικό και λιπώδη ιστό καθώς και τα σωματικά υγρά. Ο InBody 570 σας παρέχει τμηματικές αναλύσεις μυών και λίπους στα άκρα και στον κορμό, για ουσιαστική αξιολόγηση της σύστασης σώματος.

Διάγνωση Τραυματισμών

Διαγνώστε τα Kg της άλιπης μάζας τμηματικά. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να αξιολογήσετε την επίδραση της διατροφής και της άσκησης στη σωματική σύσταση.Διάγνωση Τραυματισμών .Διαγνώστε τυχόν οιδήματα, πρήξιμο ακόμη και τραυματισμούς στις αρθρώσεις με την ανάλυση ECW/TBW. Παρακολουθήστε αυτές τις αλλαγές στο χρόνο με το ιστορικό Σωματικής Σύνθεσης

Η επιχείρησή σας και ο InBody 570

What would it look like to own one in your facility?

1
Καρπέτο

Σταθείτε πάνω στο καρπέτο αφού βγάλετε τις κάλτσες και εφαρμόσετε στα πόδια το ηλεκτρολυτικό μαντικάκι της InBody.

2
Υποπόδιο

Η μέτρηση με InBody είναι απλή και μη επεμβατική. Καθίστε στο Υποπόδιο για να βγάλετε τα παπούτσια και τις κάλτσες. Xρησιμοποιείστε το ηλεκτρολυτικό μαντηλάκι στα σημεία επαφής για να αυξήσετε την αγωγιμότητα

3
Αναστημόμετρο

Χρησιμοποιείστε το αναστημόμετρο BSM-170 για να καταγράψετε το ύψος του ατόμου. Το ύψος είναι απαραίτητη παράμετρος στη μέτρηση σύστασης σώματος.

4
Φωνητική Καθοδήγηση

Ο χρήστης μπορεί να κάνει τη μέτρηση με ή χωρίς τη βοήθεια επαγγελματία. Ο InBody 270 παρέχει φωνητικές οδηγίες βήμα – βήμα στον χρήστη.

5
Ηλεκτρόδια Χειρός

Πιάστε τα ηλεκτρόδια χειρός και σταθείτε όρθιοι. Εφαρμόστε τους αντίχειρες στο οβάλ ηλεκτρόδιο και πιάστε το χερούλι. Τεντώστε τα χέρια σε απόσταση από τον κορμό όπως δείχνει η οθόνη του 570.

6
Ηλεκτρόδια Ποδιού

Ευθυγραμίστε τις φτέρνες με τα στρόγγυλα ηλεκτρόδια και τοποθετείστε τα δάχτυλα σε ευθεία με τα ηλεκτρόδια πατούσας. Μην μετακινείστε μέχρι να ακούσετε τις νέες οδηγίες.

7
Εκτυπωτής

Η επιχείρησή σας και ο InBody 570

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Διαστάσεις
522 x 893 x 1113
(L x W x H ) : mm

Εύρος Ύψους
95 - 220 cm

Βάρος Μηχ/τος
24 kg

Βάση Δεδομένων
100,000 Αποτελέσματα
(if member ID is utilized)

Συχνότητες
5, 50, 500 kHz

Διάρκεια Μέτρησης
45 seconds

Εύρος Ζύγισης
10 - 250 kg

Ηλικιακό Εύρος
3-99 years

Παρελκόμενα
InBody Result Sheets, USB Thumb Drive, InBody Tissue

Εγγύηση
2 Χρόνια Αντιπροσωπείας

Συμβατοί Εκτυπωτές
Laser/Inkjet PCL 3 και πάνω και SPL

Μετρήσεις
15 Μετρήσεις Εμπέδησης
Χρήση 3 διαφορετικών συχνοτήτων (5KHz 50KHz,500KHz) σε κάθε ένα από τα 5 τμήματα
15 Μετρήσεις Εμπέδησης, Χρήση 3 διαφορετικών συχνοτήτων(5, 50, 250, KHz) σε κάθε ένα από τα 5 τμήματα (Δεξί Χέρι, Αριστερό Χέρι, Κορμός, Δεξί Πόδι και Αριστερό Πόδι)

Επιπρόσθετες Λειτουργίες
Lookin’Body 120 και Lookin’Body Web,
Οθόνη αφής,
Φωνητικές Οδηγίες,
Wi-Fi/Bluetooth Connectivity,
Security Access Code,

Αποτελέσματα
Βασικές Μετρήσεις
Βάρος
Συνολικά Υγρά Σώματος
Άλιπη Ξηρή Μάζα
Άλιπη Σωματική Μάζα
Λιπώδης Μάζα
Σκελετική Μυική Μάζα
Δείκτης Μάζας Σώματος
Ποσοστό Σωματικού Λίπους
Άλιπη Τμηματική Ανάλυση
Ιστορικό Σωματικής Σύνθεσης
Έλεγχος Λιπώδης-Άλιπης Μάζας
Βασικός Μεταβολικός Ρυθμός
Αγωγιμότητα σε κάθε Τμήμα και Συχνότητα

Επιπλέον Μετρήσεις
Ενδοκυτταρικά Υγρά , Εξωκυτταρικά Υγρά , Ανάλυση ECW/TBW , Σπλαγχνικό Λίπος , Τμηματική Ανάλυση Λίπους

Δείτε όλα τα προιόντα μας

InBody 270
ΦΟΡΗΤΗ ΑΝΑΛΥΣΗ

Κάνε μετρήσεις InBody όπου και αν πας Με τον συμπαγή σχεδιασμό του, ο InBody 270 έχει δημιουργηθεί για τον επαγγελματία που μετακινείται.

InBody 370S
Επαγγελματική Ανάλυση

Ο InBody 270 είναι το βασικό μοντέλο για γυμναστήρια. Ο 370S δημιουργήθηκε για να ελκύει την προσοχή των μελών σε ένα γυμναστήριο.

InBody 770
Απόλυτη Ανάλυση

O Inbody 770 είναι ένας αναλυτής σύστασης σώματος με ερευνητική πιστότητα. Βοηθάει τους επαγγελματίες παγκοσμίως στα πεδία του διαβήτη, σαρκοπενίας, νεφρολογίας, παχυσαρκίας, fitness και σε πολλά άλλα

InBody S10
Ανάλυση Κλινήρων Ασθενών

Ο InBody S10 εκτός άλλων είναι ειδικά σχεδιασμένος για ανάλυση υδρικής κατάστασης σε κλινήρεις ή ακρωτηριασμένους ασθενείς. Τα επικολλούμενα ηλεκτρόδια βοηθούν στη διάγνωση της υδρικής ισορροπίας και της κυτταρικής υγείας σε ασθενείς που αδυνατούν να σταθούν όρθιοι

Eπικοινωνήστε Μαζί Μας