Επαγγελματική Ανάλυση

InBody 370S

Επαγγελματική Ανάλυση Σύστασης Σώματος

Ο InBody 370S είναι το κυρίαρχο μοντέλο μέτρησης σωματικής σύνθεσης στο χώρο του Fitness παγκοσμίως. Γυμναστήρια σε όλο τον κόσμο βοηθάνε τα μέλη τους να επιτύχουν το στόχο τους μέσω της χρήσης αυτού του εξελιγμένου μοντέλου. Ο 370S έχει δημιουργηθεί για να εμπνέει τους πελάτες κάθε γυμναστηρίου

Όπως και κάθε άλλο μηχάνημα της InBody το μοντέλο 370S έχει μια υψηλότατη εγκυρότητα και επαναληψιμότητα μέτρησης.

Ζητήστε ένα φυλλάδιο

Τι το διαφορετικό έχει ο 370S.

15 Δευτ/λεπτα Test

Μετράει γρήγορα τη λιπώδη μάζα, τη μυική και τα σωματικά υγρά με μεγάλη ευκολία. Απλά ανεβείτε στο μηχάνημα και πιάστε τα ηλεκτρόδια χειρός.

Κανένας Εμπειρικός Υπολογισμός

Μόνο τα αποτελέσματα της DSM BIA χρησιμοποιούνται για τον υπολογισμό της Σωματικής Σύνθεσης. Κανένας στατιστικός υπολογισμός που βασίζεται στο φύλο, και την ηλικία δεν χρησιμοποιείται για τη μέτρηση.

Cloud Software

Αποθηκεύστε αυτόματα όλες τις πληροφορίες από το μηχάνημα στο Lookin Body Web πρόγραμμα διαχείρισης. Δείτε τα αποτελέσματα και την πρόοδο των πελατών σας οπουδήποτε.

ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

Δείτε πως αξιοποιούν οι επιχειρήσεις τον InBody.

Δείτε βίντεο που μαρτυρούν με ποιό τρόπο γιατροί, επαγγελματίες fitness και διαιτολόγοι έχουν χρησιμοποιήσει το Inbody για να αναβαθμίσουν τα προγράμματά τους και να αυξήσουν τα μέλη τους.

ΚΑΤΑΓΡΑΨΤΕ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ

Εξερευνήστε τη σελίδα αποτελεσμάτων του InBody 370S

Ο InBody 370S αποθηκεύει το βάρος, το σκελετικό μυικό ιστό και το ποσοστό λίπους για 8 μετρήσεις κάθε πελάτη ούτως ώστε να παρακολουθείτε τις αλλαγές.

370s_product_page_results_sheet

What would it look in your facility?

1
Καρπέτο

Σταθείτε πάνω στο καρπέτο αφού βγάλετε τις κάλτσες και εφαρμόσετε στα πόδια το ηλεκτρολυτικό μαντικάκι της InBody.

2
Υποπόδιο

Η μέτρηση με InBody είναι απλή και μη επεμβατική. Καθίστε στο Υποπόδιο για να βγάλετε τα παπούτσια και τις κάλτσες. Χρησιμοποιείστε το ηλεκτρολυτικό μαντηλάκι στα σημεία επαφής για να αυξήσετε την αγωγιμότητα.

3
Αναστημόμετρο

Χρησιμοποιείστε το αναστημόμετρο BSM-170 για να καταγράψετε το ύψος του ατόμου. Το ύψος είναι απαραίτητη παράμετρος στη μέτρηση σύστασης σώματος.

4
Φωνητική Καθοδήγηση

Ο χρήστης μπορεί να κάνει τη μέτρηση με ή χωρίς τη βοήθεια επαγγελματία. Ο InBody 370S παρέχει φωνητικές οδηγίες βήμα – βήμα στον χρήστη

5
Ηλεκτρόδια Χειρός

Πιάστε τα ηλεκτρόδια χειρός και σταθείτε όρθιοι. Εφαρμόστε τους αντίχειρες στο οβάλ ηλεκτρόδιο και πιάστε το χερούλι. Τεντώστε τα χέρια σε απόσταση από τον κορμό όπως δείχνει η οθόνη του 370.

6
Ηλεκτρόδια Ποδιού

Ευθυγραμίστε τις φτέρνες με τα στρόγγυλα ηλεκτρόδια και τοποθετείστε τα δάχτυλα σε ευθεία με τα ηλεκτρόδια πατούσας. Μην μετακινείστε μέχρι να ακούσετε τις νέες οδηγίες.

7
Εκτυπωτής

Η σελίδα αποτελεσμάτων θα εκτυπωθεί αυτόματα αμέσως μετά την ολοκλήρωση του τεστ 15sec του 370S. Χρησιμοποιείστε τη διαδικτυακή εφαρμογή Lookin Body Web για να ανεβάσετε όλα τα τεστ Inbody στον υπολογιστή για μια πιο λειτουργική διαχείριση αποτελεσμάτων.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Διαστάσεις
522 x 874 x 1059
(L x W x H ) : mm

Εύρος Ύψους
95 - 220 cm

Βάρος Μηχ/τος
26 kg

Βάση Δεδομένων
100,000 Αποτελέσματα
(if member ID is utilized)

Συχνότητες
5, 50, 250 kHz

Διάρκεια Μέτρησης
15 seconds

Εύρος Ζύγισης
10 - 250 kg

Ηλικιακό Εύρος
3-99 years

Παρελκόμενα
InBody Result Sheets, USB Thumb Drive, InBody Tissue, Carrying Case, Thermal Printer

Εγγύηση
2 Χρόνια Αντιπροσωπείας

Συμβατοί Εκτυπωτές
Laser/Inkjet PCL 3 και πάνω και SPL

Μετρήσεις

15 Μετρήσεις Εμπέδησης, Χρήση 3 διαφορετικών συχνοτήτων(5, 50, 250, KHz) σε κάθε ένα από τα 5 τμήματα (Δεξί Χέρι, Αριστερό Χέρι, Κορμός, Δεξί Πόδι και Αριστερό Πόδι)

Επιπρόσθετες Λειτουργίες
Lookin’Body 120 και Lookin’Body Web,
Οθόνη αφής,
Φωνητικές Οδηγίες,
Wi-Fi/Bluetooth Connectivity,
Security Access Code,
Μηχανισμός Αναδίπλωσης

Αποτελέσματα
Βασικές Μετρήσεις
Βάρος
Συνολικά Υγρά Σώματος
Άλιπη Ξηρή Μάζα
Άλιπη Σωματική Μάζα
Λιπώδης Μάζα
Σκελετική Μυική Μάζα
Δείκτης Μάζας Σώματος
Ποσοστό Σωματικού Λίπους
Άλιπη Τμηματική Ανάλυση
Ιστορικό Σωματικής Σύνθεσης
Έλεγχος Λιπώδης-Άλιπης Μάζας
Βασικός Μεταβολικός Ρυθμός
Αγωγιμότητα σε κάθε Τμήμα και Συχνότητα

Δείτε όλα τα προιόντα μας

InBody 270
ΦΟΡΗΤΗ ΑΝΑΛΥΣΗ

Κάνε μετρήσεις InBody όπου και αν πας Με τον συμπαγή σχεδιασμό του, ο InBody 270 έχει δημιουργηθεί για τον επαγγελματία που μετακινείται.

InBody 570
Υψηλή Ανάλυση

Ο InBody 570 καταγράφει εκτός από τους μύες και το λίπος, τα ενδοκυτταρικά και εξωκυτταρικά υγρά τα οποία θεωρούνται απαραίτητοι παράγοντες στη παχυσαρκία και τη σαρκοπενία.

InBody 770
Απόλυτη Ανάλυση

O Inbody 770 είναι ένας αναλυτής σύστασης σώματος με ερευνητική πιστότητα. Βοηθάει τους επαγγελματίες παγκοσμίως στα πεδία του διαβήτη, σαρκοπενίας, νεφρολογίας, παχυσαρκίας, fitness και σε πολλά άλλα

InBody S10
Ανάλυση Κλινήρων Ασθενών

Ο InBody S10 εκτός άλλων είναι ειδικά σχεδιασμένος για ανάλυση υδρικής κατάστασης σε κλινήρεις ή ακρωτηριασμένους ασθενείς. Τα επικολλούμενα ηλεκτρόδια βοηθούν στη διάγνωση της υδρικής ισορροπίας και της κυτταρικής υγείας σε ασθενείς που αδυνατούν να σταθούν όρθιοι

Eπικοινωνήστε Μαζί Μας